Jeroen ten Haave nieuwe algemeen directeur Oxxio

Oxxio kantoor LR

Hilversum, 3 oktober 2011 ― Vanaf vandaag is Jeroen ten Haave (1973) de nieuwe algemeen directeur van Oxxio. Hij volgt Kees Jan Bus (1962) op, die sinds september 2008 de functie van algemeen directeur bij Oxxio bekleedde.

Ten Haave was de afgelopen jaren algemeen directeur van Unamic/HCN, de grootste Business Process Outsourcing-dienstverlener (BPO) op het gebied van klantcontactprocessen in de Benelux. In 2003 was hij tevens één van de oprichters van dit bedrijf. In april 2011 nam Xerox het bedrijf over. Ten Haave verkocht toen zijn aandelen en vertrok als algemeen directeur.

Kees Jan Bus heeft Oxxio naar veilig vaarwater geloodst. Onder zijn leiding werd de groene energieleverancier in maart 2011 overgenomen door Eneco. Verder heeft hij ervoor gezorgd dat de organisatie een aantal interne verbeterslagen heeft gemaakt zodat de organisatie nu meer dan ooit vooruit kan kijken.